από Nearly Headless Nick Τετ Απρ 08, 2020 10:23 am
Η νέα συνήθεια των νέων παγκόσμιος έχει φτάσει και στη χώρα μας! Το tik tok αποτελεί μια νέα και ανανεωμένη έκδοση του Dubsmash. Remember dubsmash; Έχεις εκατομμύρια επιλογές, ήχους, μονολόγους και διαλόγους σειρών που μπορείς να επιλέξεις και να κάνεις lipsync. Κι όχι μόνο! Άλλοι είναι σερτλες και απλά σε κοιτάνε. Διάφορα τσαλεντζιζ λαμβάνουν χώρα, ενώ υπάρχουν αμέτρητα εφέ που μπορείς να αξιοποιήσεις, προκειμένου να βγει όσο το δυνατόν καλύτερο το αποτέλεσμα. Εσείς το έχετε κατεβασμένο; Το έχετε αξιοποιήσει; Ανεβάστε μας βιντεάκια που έχετε κάνει!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
το ειχα κατεβασει περσι σε καποια φαση αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω τι παιζει. και μετα ειδα κατι ξαδερφες μου και λεω νταξει το τικτοκ ειναι για 12χρονα, im too old for this σιτ.
αλλα τον τελευταιο καιρο, ειδικα απο την καραντινα και μετα βλεπω πολλα βιντεακια και στο φβ αλλα και στο ινστα οποτε εντελει ενεδωσα και το κατεβασα ξανα κυριως για να βλεπω υλικο. δεν εχω κανει κανενα δικο μου βιντεο. ειμαι στολκερ, τι να κανουμε;
Αριθμός μηνυμάτων : 33158 Ηλικία : 27 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αντικοινωνικέ Λειτουργέ μου για κάποιο λόγο μου κακοφαίνεται πολύ το όνομα, προτιμώ το dubsmash, και έτσι δεν το χρησιμοποιώ αν και μπορεί να γίνει πολύ αστείο
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που υπάρχουν θα μπορούσε να γίνει αστείο ή έστω να είναι κάτι μέτριο για να περνάει η ώρα αλλά το έχει ανακαλύψει κάθε μπέισικ χαζό και βγάζει όλο το κρίντζινεσς που έχει μέσα του πρήζοντάς μας στα στόρι κάθε μέρα ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ να καεί και αυτό και αυτ@ που το δημιούργησε
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Nearly Headless Nick έγραψε:Αχ μην είσαι τέτοια. Ο καθένας κάνει και παρακολουθεί αυτό που θεωρεί ωραίο.
Αυτό δεν ισχύει όταν θέλω να τσιλλάρω βλέποντας στόρι και πετάγεται κάθε τρεις και λίγο η κάθε βασικιά που νομίζει ότι είναι αστεία με ένα χαζό ασυγχρόνιστο βιντεάκι :P
δεν θέλω να είμαι το άτομο που κράζει τα fads απλά για να τα κράξει, νομίζοντας ότι έτσι είναι ανώτερο, αλλά βαρέθηκα πια ΟΥΦ
θελω να ελπιζω οτι λογω καραντινας επειδη ξεκινησαν να το χρησιμοποιουν και μεγαλυτεροι και πιο νορμαλ ανθρωποι απο τα μπεισικ 14χρονα θα υπαρχει λιγο καλυτερο κοντεντ. αλλα εχετε δικιο, καποια παραειναι κριντζ
ο μονος τροπος που μπορω να σκεφτω αυτη τη στιγμη ειναι να τα αποθηκευσεις στο κινητο, να τα ανεβασεις ιδιωτικα στο γιουτιουμπ ωστε να μπορουν να το δουν οσοι εχουν το λινκ και να βαλεις το λινκ εδω. αλλα του ματς γουορκ
Ναι μου αρέσει, ναι. Μπορώ να λιώσω άπειρα βλέποντας σκετσακια από ελληνικές σειρές. Δεν αντιστάθηκα και έκανα κι εγώ κάποια. Τα χορευτικά τα βαριέμαι, ευτυχώς το έχει καταλάβει και η εφαρμογή και δεν τα βγάζει στο φιντ μου.
Περνάω απεριόριστες ώρες στο Τικ Τοκ, είναι απλά εθιστικό. Κυρίως στη καραντίνα το είχα κάψει, δεν το θεωρώ κακό απλά κριντζαρω αρκετά με χορευτικά, χάχα αστεία 14χρονων. Πάλι καλά η αρχική πλέον βγάζει κυρίως dark humor και αστεία βιντεακια.
από Nearly Headless Nick Τρι Ιουλ 07, 2020 2:39 am
[quote="Cassiopeia Black"]Ναι μου αρέσει, ναι. Μπορώ να λιώσω άπειρα βλέποντας σκετσακια από ελληνικές σειρές. Δεν αντιστάθηκα και έκανα κι εγώ κάποια. Τα χορευτικά τα βαριέμαι, ευτυχώς το έχει καταλάβει και η εφαρμογή και δεν τα βγάζει στο φιντ μου. /quote]same same same
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Αριθμός μηνυμάτων : 4395 Ηλικία : 20 Location : Abroad The Black Pearl Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
Το κατέβασα λόγω βαρεμάρας αλλά στο δεκάλεπτο το διέγραψα γιατί το βρήκα υπερβολικά βαρετό. Λογικά δεν είχα ανακαλύψει το ενδιαφέρον side αλλά δεν πολυθέλω να ασχοληθώ παραπάνω