http://alicexz.deviantart.com/art/House-Brawl-182063824
Berenice έγραψε:Ακυρώθηκε.
Morgan le Fay έγραψε:Ό, τι προτείνες το βάζω στην to watch list :P
Morgan le Fay έγραψε:Κατέβασα τα δύο πρώτα επισόδια, δέχομαι συγχαρητήρια![]()
Εκείνο με την Ημέρα των Νεκρών και τον Μπάτμαν?Morgan le Fay έγραψε:Όταν φτάσεις σε μια φάση που ξεκινάνε τα κοστούμια, θα αλλάξεις μυαλά![]()
Νομίζω 1x07 ή 09
Nearly Headless Nick έγραψε:Ας γράψει κάποιος κάτι να μην κάνω διπλό ποστ.
Nearly Headless Nick έγραψε:Λεπον. Την τελειώσα πριν ένα δεκαήμερο. Δεν καταλάβαινα γιατί όλοι μου λέγανε ότι είναι τόσο καλή, αλλά εγώ άρχισα να ην αγαπώ εκεί που άρχισε να χαλάει. Και δυστυχώς δεν φταίει αυτή που χαλάει, αλλά οι συγκυρίες. Θα επανέλθω αύριο για τα υπόλοιπα, γιατί μόλις σχολασα από τη δουλειά κι είμαι κομμάτια.
Ας γράψει κάποιος κάτι να μην κάνω διπλό ποστ.
Ναι. thoughts?Evie Frye έγραψε:Εκείνο με την Ημέρα των Νεκρών και τον Μπάτμαν?Morgan le Fay έγραψε:Όταν φτάσεις σε μια φάση που ξεκινάνε τα κοστούμια, θα αλλάξεις μυαλά![]()
Νομίζω 1x07 ή 09![]()
Nearly Headless Nick έγραψε:Λοιπόν, αγαπώ κάποια πράγματα και μερικά όχι. Ας πούμε ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει ο Πιρς. Δεν υπήρχε μισό επεισόδιο που να τον ήθελα.
Troy and Abed in the mooorniing! Δεν μπορώ να βλέπω τώρα αυτό το παιδί να τραγουδάει το this is America. Μου φαίνεται ότι είναι άλλος. Ο Τζεφ είναι μεχ. Απλά χρειαζόμαστε έναν πρωταγωνιστή. Αγαπώ τον ψυχολόγο κι ας εξαφανίζεται, ΑΓΑΠΏ ΚΟΣΜΉΤΟΡΑ. Αγαπώ και Σίρλεϊ. Και θεωρώ πως εάν η τύπισσα που ήρθε στο τέλος ήταν από νωρίτερα θα είχε γίνει πιο αγαπητή. Την Μπριτα την βαριέμαι και μου φαίνεται και ατάλαντη ως ηθοποιός, η Ανι έχει τις στιγμές της.
Αγαπημένα επεισόδια είναι τα πέιντμπολ, το the floor is lava και το επεισόδιο με το το ζάρι.
Morgan le Fay έγραψε:Ναι. thoughts?Evie Frye έγραψε:
Εκείνο με την Ημέρα των Νεκρών και τον Μπάτμαν?![]()
Nearly Headless Nick έγραψε:Ο Πιρς ήταν φτιαγμένος να είναι αντιπαθητικός. Παρόλα αυτά είχε φίλους. Είχε ένα ηθικό δίδαγμα.
Όσον αφορά το σπόιλερ δεν έχω κάτι να πω. Σχεδόν αναμενόμενο. Λίγο η διαφορά ηλικίας με χαλαγε δοου.
Προσωπικά η Σίρλεϊ ήταν πιο σημαντική από Τζεφ και Πιρς.
Evie Frye έγραψε:
- Περί σπόιλερ:
Αναμενόμενο indeed. Οι πρώτες βάσεις έγιναν στο επεισόδιο με το διαγωνισμό debate αν οι άνθρωποι είναι καλοί ή κακοί.
|
|