Αριθμός μηνυμάτων : 649 Ηλικία : 22 Location : Χόγκσμιντ Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
Πω θα είχα πέσει σε κατάθλιψη. Πραγματικά θα το είχα πάρει πολύ βαριά. Αλλά μετά οκ,θα προσπαθούσα να σκέφτομαι θετικά,και θα έβρισκα και άλλα σκουιμπ παιδιά να κάναμε παρέα.
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
αμα γεννιόμουν σκουιμπ σε εναν κοσμο γεματο με μαγους σιγουρα θα μου ηταν πολυ δυσκολο να συνηθίσω σε μια τετοια κατασταση δεν νομιζω με τον καιρο να αλλαζα γνωμη για αυτο οταν θα μεγάλωνα θα πηγαινα σε ενα μερος γεματο με μαγκλ για να ειμαι ιδιος με αυτους
Αριθμός μηνυμάτων : 33681 Ηλικία : 32 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Δεν θα ένιωθα καλά ούτε ανάμεσα σε μάγους αλλά ούτε και με τους Μαγκλ. Γιατί όπου και να βρισκόμουν θα ήμουν "η παράξενη". Κι ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που με δυσκολεύει στο να ανοιχτώ, ειδικά όταν δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει. Οπότε μάλλον (αφού θα περνούσα την φάση κατάθλιψης και αυτολύπησης) θα προσπαθούσα να φοιτήσω σ' ένα καλό πανεπιστήμιο και μετά θα 'παιρνα των ομματιών μου και θα μετακόμιζα σ' ένα ερημικό χωριουδάκι και θα καλλιεργούσα αμπέλια και θα έφτιαχνα υπέροχα κρασιά που θα τ' αγόραζαν όλοι και στους δύο κόσμους και θα ήμουν υπερδιάσημη Ναι τώρα τα σκέφτηκα αυτά
Θα έκανα τα πάντα να ψάξω αν μπορώ να ξυπνήσω με κάποιον τρόπο το λανθάνον γονίδιο, κι αν όχι, μάλλον, θα πήγαινα στον κόσμο των Μαγκλ. Θα μου `παιρνε χρόνια να το ξεπεράσω όμως.
Λογικά θα έπεφτα σε κατάθλιψη , δεν νομίζω να το άντεχα Ο μόνος τρόπς να συνέχιζα παρακάτω , θα ήταν να μετακοομίσω σε καμία μαγκλοπόλη , και να φερθώ σαν φυσιολογικός....Μαγκλ