Καταπλικτικο τοπικ !!!! Μου αρεσει παρα πολυ το ραβδι του Χαρι και της Λουνα(το πρωτο της ραβδι). Αλλα και του Φρεντ ειναι παρα πολυ ωραιο!!!! Αλλα περισσοτερο μου αρεσει της Ερμιονης και του Σειριου Τα αγαπημενα μου
Αριθμός μηνυμάτων : 1245 Ηλικία : 22 Location : Tara Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: I' d rather be a friendless loser , than have a bunch of friends who secretly hate me
Λατρεύω το ραβδί της Μακγκόναγκαλ!! Είναι τόσο ξεχωριστό... Και του Σίριου επίσης. Μου αρέσουν τα σκαλίσματά του... πολύ θα ήθελα να ξέρω αν σημαίνουν κάτι...
Αριθμός μηνυμάτων : 66 Ηλικία : 30 Location : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2014
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.
Του Σειριου ειναι πανεμορφο, αλλα μολις πιασεις στα χερια σου το Elder Wand... Τα ξεχνας ολα τα αλλα! Ειναι το πιο μακρυ και ενα απο τα πιο λεπτα! Καποιος που το εχει δει απο κοντα και το χει πιασει, θα καταλαβει τι εννοω!