Kαλε ποτε πεθανε ο Ξυδους?

elliza έγραψε:Οκ σοβαρα τωρα θα αρχισω εγω...Περσι το εβλεπα οποτε μπορουσα και παρολο που δε θυμιζε σε τιποτα τους αγαπημενους μου Α.Μ.Α.Ν ηταν πιστευω αρκετα καλο!Φετος ειδικα απο οταν μεταφερθηκε στις 11 το βραδυ εχει γινει ενα αλλο δελτιο ειδησεων του Σταρ καλυμμενο απο το πεπλο της σατιρας!Βεβαια το εχουν πει τα παιδια¨Εμεις κανουμε μια εκπομπη για να γελαμε και μονο" αν οι τηλεθεατες συμβιβαζονται με αυτο και δεν νομιζουν πως υποτιμουν τη νοημοσυνη και την αισθηση του χιουμορ τους τοτε τι να πω τα θελουμε και τ παθαινουμε!
Cassandra Black έγραψε:Είδε κανείς το σπέσιαλ επεισόδιο τη Μ. Τρίτη? Είχε αποσπάσματα από ντοκιμαντέρ όπως το Zeitgeist και πραγματικά κάποια στιγμή ντούμιασα, μου φάνηκε όλο το σύστημα διεφθαρμένο και όχι μόνο αυτό, ότι δεν γίνεται να αλλάξει για πρακτικούς λόγους...
Πώς γίνεται να λέμε μετά ότι άνθρωποι που δείχνουν στην τηλεόραση (γιατί το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι στα αζήτητα στην Ελλάδα) κάτι τέτοιο δεν κάνουν κανένα πολιτικοκοινωνικό σχόλιο? Έστω και για μια φορά το χρόνο, εμένα μ' αρέσει αυτή η κίνησή τους.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Την εκπομπή της Μ. Τρίτης την είδα μόνο για λίγο. Όντως ήταν καλή. Αλλά ολες τις υπολοιπες μέρες τι κάνουν;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Με την τελευταία σειρά συμφωνώ άπειρα. Και την πρώτη την παραλείπω![]()
Μου τη δίνει απίστευτα ο Κανάκης, γιατί δεν αφήνει τους άλλους να μιλήσουν, τους διακόπτει συνεχώς, μιλάει σε πρώτο πληθυντικό επίσης συνεχώς και επειδή γενικά νομίζει ότι η εκπομπή ειναι δική του.
Ο Κιούσης ας πούμε, χάρη στην φιλία μαζί του μπήκε στην εκπομπή. Οπως νομίζω και η κοπέλα που παρουσιάζει τα βίντεο, είναι η κοπέλα του Κανάκη, κάτι τέτοιο.
Κατά τα άλλα, μου αρέσει μόνο το τέλος όπου εμφανίζονται συγκροτηματάκια, είναι καλή αφορμή για να γίνουν γνωστοί. Όμως όλο το υπόλοιπο... απλά δε βλέπεται.
Ναι, έχουν χιούμορ. Και ναι, για εκπομπή της τηλεόρασης είναι το κατάλληλο. Όμως το μόνο που κάνουν είναι να ασχολούνται με αυτούς με τους οποίους και καλα διαφέρουν. Κάτι σαν τον Λαζόπουλο δηλαδή, μόνο που από εδώ λείπει εντελώς το πολιτικό στοιχείο.
Επίσης, έχω σιχαθεί να ακούω παντού σκίστε, φιλάκια ρουφηχτά και άλλες τέτοιου είδους φρασούλες. Πρώτον αυτό δεν είναι χιούμορ, δεύτερον με το να το ακούμε παντού το σιχαινόμαστε ακόμα περισσότερο, τρίτον δεν έχει νόημα! Δεν θέλω να μιλάω με κάποιον σοβαρά και να μου απαντάει σκίστε και ω σουλτάν. Με προσβάλει.
Παρ' όλα αυτά...
Ο Σερβετάς τα σπάει. Όχι στην εκπομπή, γενικά είναι πολύ μορφωμένος άνθρωπος και ασχολείται με τα κοινά. Όπως και ο Παναγιωτοπουλος.
Και πάμε πάλι στο όμως. Εδώ συμφωνώ με την συγγραφέα, σε τι διαφέρουν από το δελτίο του σταρ;
Πάντως στην αρχή βλεπότανε. Ήταν και απογευματάκι, δεν υπήρχε κάτι καλύτερο. Τώρα προτίμησαν να εκχυδαΐσουν την εκπομπή για περισσότερη τηλεθέαση, και καταντήσανε όπως ειναι σήμερα
Tom Marvolo Riddle έγραψε:^Με κάλυψε η λατρεία(: ) αλλά Ανθή θέλουμε γενικά και την δική σου γνώμη! Να ακουστούν και τα καλά της εκπομπής
:
elliza έγραψε:Ηθελα να βρω ενα αλλο αποσπασμα στο οποιο απο οτι μου ειπαν ο Κανακης λεει να αφησουμε στην ακρη τις ιδεολογιες και οτι ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε την αλλαγη χωρις ιδεολογια...αυτο με εκνευρισε καπως.Δεν ειμαι σιγουρη οτι ειπωθηκαν αυτα απλα ετσι μου παν καποιοι που ειδαν λαιβ την εκπομπη
elliza έγραψε:Εξομολογηση:Σημερα θα δω Ρσδιο Αρβυλα για να χαλαρωσω και να ξεαγχωθω :P
elliza έγραψε:Δεν ειδα τελικα:
Ξεαγχωθηκα με τριτο νομο
RemousLoupin έγραψε:elliza έγραψε:Δεν ειδα τελικα:
Ξεαγχωθηκα με τριτο νομο
Σε ξεαγχώνει ο Τρίτος Νόμος;Έγω όσες φορές το 'χω δει μες στην αγωνία ήμουν :P
Τι κορυφή που ήταν τότε που σηκώθηκαν και έπαιξαν μακρυά γαϊδούρα...:
|
|