από Alicia Spinnet Σαβ Οκτ 08, 2011 9:01 pm
Δεν έχω γράψει σε αυτό το τόπικ?
Τα Μυστικά ήταν η αγαπημένη μου καθημερινή σειρά. Και γιατι λεώ ήταν? Θα το εξηγήσω τώρα αμεσως.
Είμαι και ήμουν τεραστία θαυμαστρία της Βέρας, όταν λoίπον ένα απογευμα του 2008 άνοιξα την τηλεοραση μου και είδα το τρειλερ έμεινα εντυπωσιασμένη. Μετά είδα ότι η σειρά είναι από Ακριτά-Κυρίτση και λέω οκ θα την λατρέψω. Λάτρεψα τον 1ο κύκλο, ερωτευτηκα τον 2ο, αναχτηκα τον 3ο και λογικά θα βαρεθώ τον 4ο.
Ο πρώτος κύκλος ήταν απλά υπέροχος. Ενδιαφέρον, μυστηριο, ανατροπές, γέλιο και καλή παρέα τα απογευμάτα.
Ο δευτέρος ήταν ακόμα καλύτερος. Πιο πολύ ενδιαφέρον, πιο πολύ μυστηριο, πιο πολλές ανατροπες και το ιδιο καλή παρέα για τα απογευματα μας.
Ο τρίτος κύκλος από την μέση του περιπου άρχισε να με κουράζει. Οι σεναριογραφοί δεν έχουν πια ιδέες ούτε εμπενευση, οι πατάτες όλο και πιο πολλές σε κάθε επεισόδιο και ο 3ος κυκλός έκλεισε με ένα απαισιο φινάλε.
Ο 4ος συνεχίζει στα επιπέδα του 3ο.
Θέλω να γίνει η σειρά ξανα όπως τον 2ο κύκλο. Να κλείσουν οι τρύπες και να ξαναγεμίσει ενδιαφέρον και ανατροπές.
Από χαρακτήρες τώρα.
Λατρεύω Νόρα & Λετευρή

Είναι οι 2 πιο αγαπημένοι μου
Από ζευγαρια Λευτερης-Ευα και Νορα-Λουκας. Επισης μου αρέσει η Ευα, ο Μανος και η Αμαλια.
Μισω Μελίτα μέχρι Θανατού.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alicia Spinnet στις Παρ Νοε 04, 2011 8:06 pm, 1 φορά