Πάρε και λινκ για κριτική.http://www.trustedreviews.com/Panasonic-Lumix-DMC-FS62_Digital-Camera_review
Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις στους υποτιτλους και εκει στο default encoding να διαλέξεις Greek (ISO 8859-7)Andros the Invincible έγραψε:Και να συμπληρώσω ότι με ένα πρόγραμμα που το λένε Avi Recommp μπορείς μόνιμα να τους ενσωματώσεις στην ταινία!
Στους περισσότερους Players σε μένα δεν παίζει, κάτι με το Coding τρέχει. VLC, Windows Media Player Και Real Player, κανείς απ' τους τρεις.. Μου βγάζει ερωτηματικά και αλαμπουρνέζικα.
Ο μόνος που τους δέχεται και είναι πολύ απλός και καλός είναι ο 123 Media Player Classic (Σε μένα ισχύουν τα παραπάνω ^^!)
Αstοria Greengrass έγραψε:Πως φτιάχνω το προφίλ μου στο tumblr με δικό μου θέμα?![]()
Χρησιμοποιώ vobsub το κατέβαζεις εγκατάσταση και έπειτα ακολουθείς τα βήματα του videoArcturus Regulus Black έγραψε:Ας μου πει κάποιος αναλυτικά πως βάζω υπότιτλους σε ταινία αφού τους κατεβάσω?![]()
Phineas Nigellus Black έγραψε:Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις στους υποτιτλους και εκει στο default encoding να διαλέξεις Greek (ISO 8859-7)Andros the Invincible έγραψε:Και να συμπληρώσω ότι με ένα πρόγραμμα που το λένε Avi Recommp μπορείς μόνιμα να τους ενσωματώσεις στην ταινία!
Στους περισσότερους Players σε μένα δεν παίζει, κάτι με το Coding τρέχει. VLC, Windows Media Player Και Real Player, κανείς απ' τους τρεις.. Μου βγάζει ερωτηματικά και αλαμπουρνέζικα.
Ο μόνος που τους δέχεται και είναι πολύ απλός και καλός είναι ο 123 Media Player Classic (Σε μένα ισχύουν τα παραπάνω ^^!)
Tόσο απλό![]()
mR.Geoϟ έγραψε:Τώρα τελευταία κάθε φορά που μπαίνω σε μερικές ιστοσελίδες η μονάδα κάνει έναν περίεργο ήχο μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ. (ναι πολύ μεγάλος)
Και είναι εκνευριστικός! Και μη μου πει κανείς να κλείσω τον ήχο! Είπα βγαίνω από τη μονάδα, όχι από τα ηχεία! Ξέρει κανείς σε τί μπορεί να οφείλεται;
Andros the Invincible έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις στους υποτιτλους και εκει στο default encoding να διαλέξεις Greek (ISO 8859-7)Andros the Invincible έγραψε:Και να συμπληρώσω ότι με ένα πρόγραμμα που το λένε Avi Recommp μπορείς μόνιμα να τους ενσωματώσεις στην ταινία!
Tόσο απλό![]()
Δεν πετύχαινε τίποτα.
Σε μένα τουλάχιστον.
Λοιπόν,ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις έλεγχο στον σκληρό είναι:mR.Geoϟ έγραψε:@Amycus το ίδιο μου είπε ο Αρχηγός μου από τους προσκόπους, Και με ρώτησε το ίδιο. Για τους ανεμιστίρες ή ο σκληρός δίσκος. Πώς μπορώ να το ελέγξω;
|
|